30 24 98 02 [email protected]

Energi-optimering

Isolering af boligen

I en tid hvor opvarmning af boligen aldrig har været dyrere, kan det være en virkelig god idé at sørge for at din bolig er så godt isoleret som muligt. Det kan fx være isolering af lofts- eller skunkrum.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Isolering af boligen

I en tid hvor opvarmning af boligen aldrig har været dyrere, kan det være en virkelig god idé at sørge for at din bolig er så godt isoleret som muligt. Det kan fx være isolering af lofts- eller skunkrum.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Solceller eller solvarme?

I 2022 har priserne på el og varme, vist hvor god en idé det kan være at producere egen el eller egen opvarmning via solens stråler. Vi har god erfaring med at sætte disse op på taget.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Forsatsvinduer, bevar de gamle sunde vinduer og spar samtidig på varmen

At bevarer gamle vinduer i sundt kernetræ, er en virkelig god idé. Der er ikke mange nye vinduer som er lige så holdbare som de der blev lavet tidligere. Tilgengæld holder de ikke så godt på varmen. Men det kan du gøre noget ved, med forsatsvinduer. Her er lavet forsatsvinduer passer til den fine gamle stil.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Forsatsvinduer, bevar de gamle sunde vinduer og spar samtidig på varmen

At bevarer gamle vinduer i sundt kernetræ, er en virkelig god idé. Der er ikke mange nye vinduer som er lige så holdbare som de der blev lavet tidligere. Tilgengæld holder de ikke så godt på varmen. Men det kan du gøre noget ved, med forsatsvinduer. Her er lavet forsatsvinduer passer til den fine gamle stil.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Termovinduer holder bedre på varmen

For holde på varmen bliver der her skiftet fra et lagsvinduer til termovinduer. Det er et skifte der i den grad kan mærkes på varmeregningen.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Termovinduer holder bedre på varmen

For holde på varmen bliver der her skiftet fra et lagsvinduer til termovinduer. Det er et skifte der i den grad kan mærkes på varmeregningen.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Skal jeg kontakte dig?