30 24 98 02 [email protected]

Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer giver både lys og liv

Ved at sætte ovenlysvinduer i dine skråvægge, skaber du et helt andet rum. Det kan virke som et langt større rum end tidligere, og så er der selv sagt meget lysere.

PS. der findes ovenlysvinduer med indbyggede solceller.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Ovenlysvindue som franskaltan

Hvis du overvejer at få ovenlysvinduer, findes der en løsning, hvor det samtidig er muligt at få fransk altan. Med dette ovenlysvindue, kommer der massere af sol og samtidig får du muligheden for at tage et godt view over området.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Ovenlysvindue som franskaltan

Hvis du overvejer at få ovenlysvinduer, findes der en løsning, hvor det samtidig er muligt at få fransk altan. Med dette ovenlysvindue, kommer der massere af sol og samtidig får du muligheden for at tage et godt view over området.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Skal jeg kontakte dig?