30 24 98 02 [email protected]

Garager, carporte og skurer

Garage i eget design

Går du også med en lille arkitekt i maven, så kan vi hjælpe dig med at få gjort drømme til virkelighed.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Garage i eget design

Går du også med en lille arkitekt i maven, så kan vi hjælpe dig med at få gjort drømme til virkelighed.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Unikt sommerhus bygget efter kundens skitse

Kravet til antallet af kvardratmeter boligareal ledte til denne smukke løsning, hvor ude og inde er ophævet.

Vi bygger mindre huse. Husene er i størrelserne fra ca. 10 til 80 kvm. Alle huse på billederne er byggede udfra bygherres egne skitser. Vi har undervejs rådgivet med henblik på brugbarhed og konstruktion. Vi kan også hjælpe med at søge om byggetilladelse. Du er også velkommen med dine ideer. Vi har samarbejde med en erfaren ingeniør hvis der er behov for konstruktions beregninger.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Carporte eller cykelskure

Har I behov for at få tag over bilen, cyklerne eller måske brændet. Vi bygger carporte og cykelskuer eller brændeskuer efter jeres krav og ønsker. Vi arbejder i det træ der passer til jeres omgivelser. Og udformningen tilpasses naturligvis omgivelserne.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Carporte eller cykelskure

Har I behov for at få tag over bilen, cyklerne eller måske brændet. Vi bygger carporte og cykelskuer eller brændeskuer efter jeres krav og ønsker. Vi arbejder i det træ der passer til jeres omgivelser. Og udformningen tilpasses naturligvis omgivelserne.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Skal jeg kontakte dig?