30 24 98 02 [email protected]

Butiksinventar og displays

Displays der passer til produkterne

Når jeres produkter skal vises frem er det en god idé at have displays og andet inventar der passer i størrelse, form og farve. Vi har lavet flere displays i forskellige former, farver og udtryk. Lad os tage en snak om hvad jeres behov er.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Displays der passer til produkterne

Når jeres produkter skal vises frem er det en god idé at have displays og andet inventar der passer i størrelse, form og farve. Vi har lavet flere displays i forskellige former, farver og udtryk. Lad os tage en snak om hvad jeres behov er.

Ring til mig på 30 24 98 02 – hvis jeg ikke tager telefonen er jeg midt i en opgave, send da gerne en SMS.

Skal jeg kontakte dig?