30 24 98 02 gunnar@carlemalm.dk

GALLERI

Eksemper på tømreropgaver

Terrasser

Jeg elsker at sidde på min terrasse og nyde duften af krydderurterne.

 

Merete, Dragør

Fritidshuse

Mit havehus er til gæster og arbejde. Jeg har selv tegnet huset og Gunnar har rådgivet om det praktiske i kontuktionen. Jeg elsker at arbejde herude og vi bruger det meget.

 

Mads, Valby

 

JASL7657

Hegn

Jeg fik hegnet lige præses, som det jeg havde set på min ferie.

 

Merete, Dragør

 

Bo Kjærby-6159

Garager & Carporte

Jeg gav Gunnar & Co en skitse på et A5 papir og spurgte – kan I bygge det? Det kunne de. Mine forventninger blev opfyldt og resultatet taler for sig selv. Jeg har efterfølgende brugt Gunnar til flere opgaver.

 

Jørgen, Bagsværd

 

DZIN6303

Copenhagen Historic Grand Prix

For femte år i træk står Tømrer Gunnar Carlemalm for monteringen af publikumsbroerne til Copenhagen Historic Grand Prix. Det kræver præcision og overblik. Altid godt samarbejde. 

 

Peter, Track Contruction Manager

IMG_2463

Inventar & Møbler

Jeg har gennem nogle år brugt Tømrer Gunnar Carlemalm til at lave min mange udstillingsdisplays, som benyttes i nogle af landets fineste interiørbutikker. Kvalitetet af Gunnars arbejde er altid helt i top, bl.a. fordi han aldrig går på kompromis med udførelsen. Derudover bliver tingene altid leveret til aftalt tid og pris. Jeg kan uden forbehold give Gunnar mine bedste anbefalinger.

 

Martins Schwartz, København

 

Bo Kjærby-5486 Terresse med krydderurter. Tømrer Gunnar Carlemalm